Loading page...

Uniek en niet te tippen!

Halfweg 2017, tijd voor een overzicht (Livigno, juni 2017)

Ciao, vanuit Livigno, Italië (1800m). Vorig jaar uitvalsbasis voor de voorbereiding van een lange piek in augustus/september. "Never change a winning team", in dit geval een strategie en planning die, voor mij althans, werkte in 2016. 
Aan de Skyrace deed ik alvast weer mee. Als een fiere arend van berg tot vallei lopen, als een steenbok van rots naar rots springen tot de nacht viel en de fysiologie zijn werk deed. Om het met hashtags te zeggen: #auwch #stijf #pijn 
Alles blijft wat het is. Veel klimwerk op het menu, een portie techniek onder de rubber van zowel Scott fiets als RC schoenen, een tophotel en een pool for me alone. Het enige dat veranderde zijn de banners aan de rand zwembadmuur:

"Stop wishing, start doing!"
"Work hard, dream big!"
"Pain is temporary, greatness forever!"
"Good things take time!"

Boenk erop allemaal. Negen maanden en tien dagen wachten, maar op 26 januari was hij er. De geboorte van Brent is een niet te tippen hoogtepunt. Ondertussen 5-talig en volwaardige magneet van knuffels, likes, onbekende mensen en overwinningen.

Want sinds deze kleine kabouter, sloeber, schat,... troetelnaampjes genoeg, er is kwamen de overwinningen meer dan vlot binnen. De teller staat ondertussen op vijf, met of zonder #shortcuts. Vooral met veel inzet en jaren training. Plezier blijven zoeken en vinden.

Het overzicht:

Inferno, winterduatlon (Sandmanevents)
Winterduatlon Putte
Grand Raid, met Wouter van der Mast (SportEvents)
XTERRA Cyprus
BK ploegentriatlon, met ATRIAC 

BK is Belgisch kampioenschap. Goed hé! Omdat ik gewoon een overgang zocht naar de drie titels die ik rijker ben. 

Titel vader
Titel ploegentriatlon
Titel crosstriatlon 

Dat worden mouwkes breien Peter Croes! 

Even nog de twee podia vermelden te Xterra Portugal (2de) en Belgie (3de) en zo zijn we 2017 even doorgevlogen...het team is ook nog hetzelfde. Atriac is daar, Olivier en Bart staan altijd klaar en oude (Chalets Des Bains, SportingA) en nieuwe partners (Kenis-Geerts sanitair en verwarming) zorgen voor een financiering van de pampers.

Op naar deel 2...

Share this post:

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.